Zoeken naar stoppelenburg lekkerkerk

stoppelenburg lekkerkerk
Arie jan Willem Stoppelenburg Erelijst van Gevallenen 1940-1945.
De vijf groepen slachtoffers op de Erelijst. Arie jan Willem Stoppelenburg. Datum van overlijden.: Plaats van overlijden.: You must have JavaScript enabled to use this form. Geen HTML toegestaan. Regels en alinea's' worden automatisch gesplitst. Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
stoppelenburguitvaart.nl
Autogarage Stoppelenburg Garage in Lekkerkerk - Autogaragegids garageoverzicht.com.
Claim dan uw pagina en vul uw gegevens aan, of help ons en je mede-bezoekers door dit bedrijf te tippen over deze vermelding. Is Autogarage Stoppelenburg Garage in Lekkerkerk uw bedrijf? Claim uw pagina, vul uw gegevens aan en word beter gevonden.
Arie Stoppelenburg - Wikipedia.
Volledigenaam Arie Jan Willem Stoppelenburg. Geboren 5 juli 1901, Lekkerkerk. Overleden 23 februari 1942, Waalsdorpervlakte. Arie Jan Willem Stoppelenburg Lekkerkerk, 5 juli 1901 - Waalsdorpervlakte 23 februari 1942 was een Nederlandse verzetsstrijder tijdens de Tweede Wereldoorlog. Stoppelenburg was vertegenwoordiger te Rotterdam.
Stoppelenburg in Lekkerkerk - Zoeken op naam - Telefoonboek.nl.
Er zijn 6 mensen met de achternaam Stoppelenburg te vinden in Lekkerkerk die een vermelding hebben in de Telefoongids. De afgelopen periode is hier niet heel vaak naar gezocht. In de buurt van Lekkerkerk wonen 6 mensen met de achternaam Stoppelenburg.
Stoppelenburg.
3 Goris Stoppelenburg, geboren op maandag16 april 1888 in Ouderkerk aan den IJssel Volgt1.2.1.3.3.1.4.1.6.3. 4 Leentje Stoppelenburg, geboren op dinsdag4 februari 1890 in Ouderkerk aan den IJssel Volgt1.2.1.3.3.1.4.1.6.4. 5 Adriana Stoppelenburg, geboren op maandag29 juni 1891 in Ouderkerk aan den IJssel Volgt1.2.1.3.3.1.4.1.6.5.
Taxi Stoppelenburg - Lekkerkerk.
Wij helpen jou het te laten groeien Voeg je bedrijf toe. Infoisinfo Bedrijven Zuid Holland Regio Bedrijven Lekkerkerk. Vervoer Soorten Nederland Vervoer Soorten Zuid Holland Regio Vervoer Soorten Lekkerkerk Taxi Nederland Taxi Zuid Holland Regio Taxi Lekkerkerk Taxi Stoppelenburg Lekkerkerk.
Begrafenisonderneming Stoppelenburg - Schoonhoven debegrafenisondernemer.nl.
Vandaag de dag hebben zij tevens centra in Lekkerkerk, Stolwijk en Schoonhoven, waar nieuwbouw gerealiseerd wordt. Stoppelenburg heeft zelf de beschikking over rouwwagens en volgauto's' met chauffeur. Doordat men over kistopslag beschikt, is het altijd mogelijk de overledene in de gewenste kist op te baren. Bij het organiseren van een stijlvolle uitvaart komt veel kijken. Te denken valt hierbij aan het opstellen, drukken en verzenden van de rouwkaarten. Stoppelenburg zorgt ervoor dat ook deze zaken geregeld worden. Daarnaast beschikt met over eigen personeel dat tijdens de condoleance en/of de uitvaart de koffie verzorgt en ook, indien gewenst, de broodmaaltijd na de plechtigheid.
Stoppelenburg Uitvaartverzorging, Lekkerkerk.
Burgemeester van der Willigenstraat 37B - 2941 ES Lekkerkerk. 0180 - 522 255. E-mail verzenden Route plannen. Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartverzorger die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert en bewaart en met u meedenkt in een gevoelige periode. De medewerkers van Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit Krimpen aan den IJssel zijn er voor ú.
Genealogie van Wouter Cornelisz.
XI-f Gerrit Stoppelenburg is geboren op maandag 27 december 1852 in Lekkerkerk Zd-Holland, zoon van Goris Stoppelenburg zie X-c en Geertruij van der Linden. 1 trouwde, 23 jaar oud, op vrijdag 14 april 1876 in Lekkerkerk met Neeltje Eerland, ongeveer 23 jaar oud.

Contacteer ons