Zoeken naar blogs van begrafenisondernemers

blogs van begrafenisondernemers
Blog - Uitvaartzorg De Meer.
Nu bezig met het verwerken van hout tot uitvaartkisten van bomen die aan het einde van hun levenscyclus waren, afkomstig van de Rijnlanderweg. Wat een 'gewarpte' zonnebloemkist allemaal wel niet teweeg kan brengen. door Uitvaartzorg De Meer jun 24, 2021.
stoppelenburguitvaart.nl
blog Uitvaartzorg Karin.
Ik bied hulp bij het regelen van een unieke en persoonlijke uitvaart naar wens van degene die overleden is en de naaste familie. Ik ben duidelijk in het geven van informatie, en maak een draaiboek als houvast, dat geeft zekerheid voor nabestaanden.
Een persoonlijke uitvaart In Amsterdam? Lees de blogs ter inspiratie.
In deze blog vertel ik u wat de mogelijkheden zijn voor duurzame grafbedekking. Al eerder heb ik blogs geschreven over een duurzame uitvaart en een duurzame crematie. Omdat ik ook verschillende vragen heb gekregen over duurzame grafbedekking, schrijf ik er in deze blog graag meer over. Post by Ellen Somsen. Sinds kort behoort een duurzame crematie tot de mogelijkheden. Cremaere in Almere is sinds maart 2019 open en werkt bijzonder milieubewust. Zo zijn zij het eerste crematorium in Nederland met een volledig elektrisch verwarmde crematieoven, met gebruik van uiteraard groene stroom.
Uitvaartzorg Salland lees hier onze nieuwste blog.
Na akkoord van de Eerste Kamer kunnen straks ook de gegevens van levenloos geboren kinderen in de BRP worden opgenomen. De helft van de Nederlanders met een uitvaartverzekering heeft geen idee waarvoor ze precies verzekerd zijn en tweederde controleert dit zelden of nooit.
Blogs - De Vries Uitvaartverzorging.
Net dat ene moment waarop de hand van het kleinkind zacht de hand van oma aanraakt, hoe het zonnetje de rode rozen in het licht zet, hoe de zoon een troostende arm om de schouders van zijn vader legt, hoe de buurman nog net een roos op de kist legt of hoe het gezin troost zoekt bij elkaar.
Blog - Arabesque uitvaartverzorging.
Vanaf 28 april is het weer mogelijk om met meer dan 50 personen afscheid te nemen van dierbaren. Volgens de nieuwe maatregelen mogen er bij een uitvaart maximaal 100 personen aanwezig zijn, exclusief geestelijke medewerkers en medewerkers van de uitvaartonderneming en de begraafplaats of het crematorium.
Blog -.
Anna van den Breemer schrijft, onder de titel 'Iedereen' doet maar wat, wekelijks een column in de Volkskrant over een opvoedkundig probleem waar ze een oplossing voor zoekt.In haar column van 16 februari 2022 vraag ze zich af of je jonge kinderen mee kunt of moet nemen naar het sterfbed van hun oma en vraagt hiervoor Mariken Spuij om advies.Met een enige regelmaat wordt dit ook aan mij Lees meer.
Lees hier de laatste blog van Uitvaartverzorging Meijer-Dam uit Duivendrecht.
Dit belang van een goede laatste gedachte wordt door veel mensen onderschat. In deze blog leggen we u iets uit over de rol van de postmortale visagist en kapper, zodat u afscheid kunt nemen van de persoon zoals hij of zij was.
Blogs Archieven - Dunweg Uitvaartzorg.
Bel mij terug. 91 Berichten in de categorie" Blogs." Een stille uitvaart. In de maanden van de eerste COVID-19 periode gingen wij regelmatig naar verzorgingshuizen. Op dat moment mocht daar niemand op bezoek en de situatie voor bewoners was schrijnend.

Contacteer ons